Over Mij

Hallo,ik ben Isabelle.
Ik ben begonnen als zelfstandige thuisverpleegkundige in 2003.
Deze job heb ik altijd met hart en ziel gedaan.Maar naarmate de jaartjes verstreken kwam ik ik tot het besef dat dit niet de job was waarmee ik mijn carriére wou beëindigen.Hoewel ik het nog zo graag deed putte het me mentaal en fysiek zo uit dat ik besloot het roer om te gooien. Mijn interesse in gezonde voeding kwam samen met de opkomst van Pascal Naessens kookboeken.Ik stond ervan versteld dat je toch op korte tijd met weinig ingrediënten een gezonde maaltijd op tafel kon toveren.
Aangezien dit niet evident was als alleenstaande moeder van 2 kinderen met een drukke job wou ik het toch proberen...met succes. Ik begon me meer en meer te verdiepen in alles wat met gezondheid te maken had en zo kwam ik op het idee om me te gaan omscholen als
orthomoleculair voedingstherapeut (volgens de Kpni bij Natura Foundation)
Er ging een nieuwe wereld voor me open...dit zou mijn nieuwe passie worden. Nog steeds ten dienste staan van mijn medemens maar op een geheel andere manier. Mensen begeleiden naar een gezondere levensstijl
is vanaf nu mijn missie. Mijn honger naar kennis is onuitputtelijk en dat is precies wat de orthomoleculaire geneeskunde me bied want alle kennis is wetenschappelijk onderbouwd . Daarom wil ik graag mijn kennis met je delen zodat ook jij weet hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft om goed te functioneren.

Wees lief voor je lijf,dan is je lijf ook lief voor jou!

 Liefs,

Isabelle